divendres, 21 de febrer del 2014

Crònica San Roque 0 INTER 71 de 15 de febrer. Per Juanvi Chornet

Últim encontre de lliga amb bon resultat i recuperant jugadors molt importants per a la resta de la temporada

Després del colp rebut per la lesió greu d'un dels jugadors més importants de l'equip, el nostre capità Cosmin Matei, que ja hem perdut per a la resta de la temporada, este passat cap de setmana hem recuperat Jaime Beneyto i Edu Calatayud. Precisament este últim debutava en esta temporada i no va defraudar.

Començàrem l'encontre dominant com era previsible, i ens posàrem per davant en el marcador de seguida, amb un joc ràpid que ens feia arribar amb molta superioritat d'efectius a l'hora de definir. Dominàvem totes els aspectes del joc, encara que la touche no la tenim del tot clara. A més, en el joc de davantera faltà un poc d'organització a l'hora de fer els rucks: en algunes ocasions entrava poca gent en el primer atac, i en altres acudíem amb massa efectius i deixaven el segon atac per realitzar. També pecàrem de massa individualisme en atac en totes les línies, a l'haver tanta superioritat, i això va fer que per moments no férem el nostre joc.

Però, en definitiva, va ser un bon partit en atac i sense cap problema en defensa, i no encaixàrem cap punt.

Feren assaig Mateo Darbalde (4), Marc Calatayud (3), José Valiente, Kevin Jaime, Éric Jaime, Noel Manzanera i Joan Calatayud.