dimarts, 28 de gener del 2014

Crònica 25.1 INTER 46 CAU València B 12. S-18. Per Juanvi Chornet

Partit amb dos parts molt diferents

Amb alguns lesionats i amb jugadors amb menys minuts disputats en la temporada, afrontàvem un encontre contra un equip molt incòmode i molt ben treballat. Però, només es posà el baló en joc, es va vore que nosaltres teníem ganes de fer les coses com cal. D'ací que en la primera arribada, quan encara no s'havia complit el primer minut de joc, férem una jugada de llibre: penetració de davanters i obertura als tres quarts que ràpidament desbordaven en la banda. Així, anotàvem els primers punts.

A poc a poc anaven caient els assajos. Si no ho féiem amb jugades de penetració i obertura, ho féiem amb jugades assajades. Per moments hi hagué molt bon nivell, encara que tinguérem alguna distracció en defensa que ens costa un assaig en aquesta primera part. Tot i això no foren moltes les ocasions que haguérem de patir en zona de marca pròpia.

En aquest primer període assajaren Marc Calatayud (2); Yannick Pardo, Mateo Darblade, Miguel Ángel Mafe i Joan Calatayud, més de transformacions del mateix Joan.

Ja a la segona part la gent baixà d'intensitat de joc i s'alternaren moments de bon joc amb moments de desconcert i massa individualitats, que feren que el joc no fóra fluid com en el primer temps. Es fallà massa en touche i inclús els rivals feren un altre assaig als pocs minuts de començar. Tot i això férem dos marques més, una d'Aitor Tribaldos i l'altra de Yannick Pardo.

Férem tots els canvis en aquesta segona part, per tal que partitciparen tots. Açò propicià que en els últims minuts jugàrem amb dos jugadors menys a causa de les lesions de dos jugadors que no pogueren ser substituïts.

Ara tenim dos setmanes de descans per a recuperar a gent i preparar els pròxims envits.